Nieuws
Nokia 9 PureView

Gadget: Voor de fotofiel

Nokia heeft zijn hoogte- en dieptepunten gekend en het is nog maar even afwachten waar de Nokia 9 PureView in gaat vallen. Met dit toestel gooit fabrikant HMD het over de optische boeg, want het toestel krijgt maar liefst zes camera’s.

Een beeldprocessor van Light moet de informatie van de vijf aan de achterzijde gemonteerde camera’s combineren tot het ultieme fotogenot voor de smartphone. Het is duidelijk dat de smartphone het vooral over de optische boeg gooit. De camera’s hebben Zeiss-lenzen; de resolutie van de camera’s op de achterzijde is 12 MP, de selfie-camera heeft een resolutie van 20 MP.

Het toestel – ja, je kunt er ook nog mee bellen – heeft 6 GB RAM aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 128 GB. De smartphone draait op het besturingssysteem Android 9 Pie.

De Nokia 9 PureView komt vandaag uit voor een prijs van € 599,-.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven