Nieuws

Gadget: Wasmachine in reisformaat

Marianne Pinckaers |
Gadgets

Wanneer je op vakantie gaat is het vaak zaak je tas zo spaarzaam mogelijk in te pakken. Dan is het natuurlijk extra vervelend wanneer je ketchup knoeit op de enige broek je die mee hebt.

Met de Sonic Soak behoren dergelijke problemen tot het verleden. Het kleine, handzame apparaatje van 113 g moet samen met het vuile kledingstuk in het water worden gelegd, waarna de Sonic Soak deze reinigt met ultrasone golven. De golven creëren kleine belletjes in het water, die het vuil losweken van de kleding.

Het apparaat reinigt volgens de makers overigens ook groente, tandenborstels en babyflesjes. Eigenlijk alles dat in het water gegooid kan worden.

De Sonic Soak gebruikt 10 % minder elektriciteit en 40 % minder water dan een wasmachine, al wordt er over de capaciteit van wasduur van het apparaat niet veel verteld. Momenteel is het apparaatje te koop op crowdfundingssite Indiegogo voor zo’n € 130.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 1 proefnummer TW

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 24 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven