Nieuws

Groene golf in Genève

Op de Autosalon van Genève laten met name Duitse merken zich van hun beste milieuzijde zien. Audi toont een versie van de A3 met een 1,9 liter dieselmotor die 120 gram CO2 per kilometer uitstoot. BMW laat een model uit de 1-serie zien met een motor van 143 pk en een CO2-emissie van 123 g/km. Volkswagen is present met een Passat die 5,1 liter diesel per honderd kilometer verbruikt en waarvan de CO2-emissie onder de 130 g/km blijft.

Mercedes toont de Bluetec-technologie voor schone diesels, die ruimschoots voldoen aan de Euro-V-norm, die in 2009 ingaat. Deze techniek wordt al ingebouwd in modellen voor de VS en zal eind volgend jaar ook in Europa beschikbaar zijn. VW, Audi en Porsche werken samen aan een hybride-aandrijving die ze nog dit decennium in hun modellen willen inbouwen. Porsche kondigt bovendien ‘flexible-fuel’ motoren aan die mengsels tot 85 procent biobrandstof kunnen tanken.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven