Nieuws

Grootste windenergiebeurs van Nederland nadert

Redactie |
Beleid & Bedrijfsvoering, Energie

Op 13 en 14 juni vindt de grootste beurs en conferentie op het gebied van windenergie van Nederland plaats in het WTC Rotterdam: WindDays. Het thema is dit jaar ‘Wind: Europe’s future energy supply’.

Tijdens de conferentie wordt er ruim de aandacht geschonken aan de ontwikkelingen in de sector, niet alleen op technisch gebied, maar ook op het gebied van de markt en op het gebied van (toekomstig) beleid.

Onder de sprekers bevinden zich Simon Watson (professor aan de TU Delft), Giles Dickson (ceo WindEurope) en een vertegenwoordiger van het ministerie van EZK over hun visies op windenergie in de toekomst. Daarbij is er ook ruime aandacht voor offshore windparken, onder meer in de sessie ‘Ports, vessels and installation’, die plaatsvindt op donderdag 14 juni tussen 11:30 uur en 13:00 uur.

Op de beurs is er alle ruimte om te netwerken met de zeventig standhouders en met andere bezoekers. Bedrijven in alle soorten en maten, van grote partijen als Enercon, tot aan innovatieve mkb’s, zijn op de beursvloer te vinden. Daarnaast kunt u kennismaken met de toekomst van de windsector in onze startup-zone, waar jonge bedrijven zichzelf presenteren en zullen laten zien hoe zij de windenergiesector gaan bestormen.

Meer informatie over de beurs en het volledige programma van de conferentie vindt u op de website van het event, waar u ook kaarten voor WindDays kunt kopen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven