Nieuws

Hoe versterk ik mijn positie bij toekomstige werkgevers? KIVI NIRIA Loopbaandag

 

Staat u aan het begin van uw loopbaan, wilt u nieuwe stappen nemen in uw carrière of wilt u uw positie bij uw huidige werkgever verbeteren? KIVI NIRIA helpt ingenieurs aan ideeën tijdens de Loopbaandag op vrijdag 4 mei 2007. De bijeenkomst vindt plaats in het KIVI NIRIA gebouw, Prinsessegracht 23 te Den Haag.

Programma

De bijeenkomst zal geopend worden door de voorzitter van de KIVI NIRIA Raad Loopbaanontwikkeling en Dienstverlening, ing. Rob Gremmee, die vervolgens het een en ander zal vertellen over wat KIVI NIRIA kan betekenen in uw loopbaan en over het belang van bij- en nascholing.

Aansluitend kunnen deelnemers tijdens twee workshoprondes onder leiding van een ervaren coach in kleine groepjes ervaringen, tips en suggesties uitwisselen.

  • Voormalig secretaris van Young KIVI NIRIA Engineer Anette Beijaard geeft een workshop voor zojuist afgestudeerde ingenieurs die voor het eerst de arbeidsmarkt betreden. Ook is er tijdens deze workshop gelegenheid om Luna Taglioni, KIVI NIRIA, vragen te stellen over de (eerste) arbeidsovereenkomst en het salaris.
  • Carolien Huisinga van IUC zal tijdens een workshop ingaan op de tweede stap in de carrière of een loopbaanswitch.
  • KIVI NIRIA ingenieurscoaches Saskia Blom, The Changing Factor, en Kenny Tolboom, Wientjes Replacement, verzorgen een workshop over nieuwe kansen en uitdagingen voor werkzoekende 45+'ers.
  • Joost Assink van USG Innotiv zal tijdens een workshop uiteenzetten waar bedrijven op letten als men komt solliciteren en waar sollicitanten op moeten letten om te beoordelen of een bedrijf bij hen past.

Naast de lezingen en workshops wordt er een informatiemarkt georganiseerd waar onder andere zijn vertegenwoordigd: Adviesbureau Lekkerkerker, Your Choice InterimManagement, USG Innotiv, The Changing Factor, Wientjes Replacement, IUC, Bald Consulting.

Netwerk

In het programma zijn vele momenten voor discussie, terugkoppeling en informeel contact ingebouwd. Zo zijn er de gehele dag vier deskundigen aanwezig in de rol van ingenieurscoach. De kans is groot dat u tijdens de Loopbaandag nuttige contacten legt voor het maken van de volgende loopbaanstap.

Meer informatie: KIVI NIRIA