Nieuws

Horloge en smartwatch in één

Voor wie de blits wil maken met zijn analoge Patek Philippe maar ook graag een smartwatch bij de hand houdt, maakt het Canadese Wearatec een horlogeband waarin de smartwatch is geïntegreerd.

Althans wanneer genoeg mensen op crowdfundingsite Indiegogo aangeven hem te willen hebben. De Link is uitgevoerd als de sluitclip van een horloge en wordt dus aan de binnenkant van de pols gedragen.

Wearatec is van plan een heleboel functies te integreren in de clip. Uiteraard krijgt de gebruiker bericht van nieuwe mail, sms, tweets, enzovoort. Ook het geven van een kort getypt antwoord behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast meet de Link de hartslag van de drager, maakt hij contactloze betalingen mogelijk en is hij bruikbaar als afstandsbediening, bijvoorbeeld als zelfontspanner voor de camera van het mobieltje waarmee het via Bluetooth in verbinding staat.

De Link gaat straks bijna € 400 kosten, maar wie uiterlijk in december intekent voor een exemplaar, krijgt hem al geleverd voor € 255.

Deel deze pagina
Nozzman
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven