Nieuws

Hulpgoederen voor SSS-eilanden

Hilde de Laat |
Maritiem & Offshore, Veiligheid

Het grootste marineschip van de Koninklijke Marine is onderweg naar het Caribisch gebied om hulpgoederen te brengen naar de door de orkaan Irma getroffen eilanden.

De Zr. Ms. Karel Doorman vertrok op 20 september vanuit de haven van Den Helder, en zal rond 4 oktober aankomen. Aan boord een uiteen­lopende lading: 10 zendmasten voor mobiele telefonie, 18 politieauto’s, 12 kiepvrachtwagens, waaronder de vuilniswagen op de foto, 8 watertankvrachtwagens, 2 mobiele commando-units, schoolmeubilair, 3 paviljoententen, waarin 36 schoolklassen kunnen worden onderwezen, en levensmiddelen. Ook zijn er bull­dozers en graafmachines aan boord om te helpen de enorme ravage op de eilanden op te ruimen.

Deel deze pagina

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een magazine, website en nieuwsbrief met alle relevante en interessante ontwikkelingen binnen het maritieme cluster. Met interviews, opmerkelijke reportages, portretten en columns.
Meer informatie over Maritiem Nederland

Damen

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven