Nieuws

Innovatieve waterwedloop

Met de klimaatsveranderingen en de dreigende stijging van de zeespiegel, ligt Nederland allesbehalve fortuinlijk. Om ons te beschermen tegen het water en om de dijken stevig te houden zijn vernieuwende ideeën nodig. Vergeet daarnaast ook niet het probleem van het dreigende tekort aan schoon drinkwater.

Mensen met briljante ideeën voor een tijdelijke waterkering of een energiezuinige waterzuiveringsinstallatie kunnen zich aanmelden voor de Waterinnovatieprijs van de Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbanken. Er zijn vier categorieën: waterveiligheid, schoon water, voldoende water en circulaire economie. De jury zal kijken naar het innovatieve, duurzame, probleemoplossende en kostenbesparende karakter van de uitvindingen. De winnaars krijgen een glaskunstwerk van Gert Bullée en kunnen gebruikmaken van een innovatiemakelaar.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven