Nieuws
BENEFIC

Investeringen in duurzaam laden en tanken

De komende twee jaar wordt er bijna € 2 miljoen geïnvesteerd in de aanleg van tientallen extra laad- en tankpunten voor duurzaam vervoer, zo maakt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gisteren bekend.

Met de extra investeringen zijn er eind 2020 46 extra (ultra-) snellaadpunten en twee extra waterstofstations gereed. Daarmee komt het verwachte aantal waterstofstations in Nederland op zestien. Daarnaast komen er drie extra laders voor elektrische bussen en vier extra stations voor CNG (aardgas onder druk).

De investeringen zijn onderdeel van het Europese project BENEFIC, voor de ontwikkeling van laad- en tankinfrastructuur van alternatieve brandstoffen. De investeringen van bijna € 2 miljoen in de nationale laad- en tankinfrastructuur zijn onderdeel van een grotere investering van ruim € 5,3 miljoen in Nederland, Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Deel deze pagina

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een magazine, website en nieuwsbrief met alle relevante en interessante ontwikkelingen binnen het maritieme cluster. Met interviews, opmerkelijke reportages, portretten en columns.
Meer informatie over Maritiem Nederland

Damen

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven