Nieuws

Flexibele oled’s nu met 16,7 miljoen kleuren

Sony en LG.Philips toonden vorige week vrijwel tegelijkertijd een van de grote voordelen van de oled: de potentiële flexibiliteit. Hoewel buigbare oled’s al eerder waren getoond, verklaarden beide elektronicaconcerns dat hun schermpjes de eerste zijn die 16,7 miljoen kleuren kunnen weergeven, hetzelfde aantal als de gemiddelde monitor.

Scheepsbouw wil elke techneut binnenhalen

De wereldeconomie zit in de lift, dankzij China en India. Het transport over zee groeit de komende tien jaar met 35 procent. Kortom, scheepsbouwers hebben de handen vol aan de bouw van nieuwe specialistische schepen. Maar daarvoor zijn wel heel veel nieuwe ingenieurs nodig.

Rotterdam kan koolstofdioxide-uitstoot halveren

Rotterdam kan koolstofdioxide binnen vijf tot tien jaar grootschalig en kostendekkend afvangen en opslaan, stelt een rapport van DCMR Milieudienst Rijnmond. Het Rijnmondgebied zou zo in 2025 een halvering van de uitstoot kunnen halen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven