Nieuws

Stena Line verlengt superferries

Deze week hebben Duitse scheepsbouwers het nieuwe middensegment van de Stena Hollandica, de ‘superferry’ die de verbinding tussen Hoek van Holland en Harwich onderhoudt, tussen het doorgezaagde voor- en achterschip geplaatst.

IJzer desinfecteert water

Filtratie met elementair ijzerdeeltjes blijkt uitermate effectief in het verwijderen van virussen uit drinkwater. Deze goedkope desinfectie kan vooral in de Derde Wereld de kwaliteit van drinkwater drastisch verbeteren, stellen de Amerikaanse patentaanvragers.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven