Nieuws

Vuil baggerslib als wegfundering

Op een parkeerplaats langs de A2 bij Beesd zijn GeoDelft en Boskalis vorige week begonnen met het gebruik van vervuild baggerspecie als funderingslaag. Tegelijkertijd wordt de vervuilde specie gereinigd.

Ook moderne kunst is al aan restauratie toe

Niet alleen oude schilderijen of marmeren beelden lijden onder veroudering, ook kunstwerken uit de twintigste eeuw behoeven restauratie en conservering. Tijdens een internationaal congres in Den Haag werden enkele projecten getoond, zoals het opknappen van een zeppelin van pvc.

Tennisbaan Arcadis is beter bespeelbaar

Arcadis heeft dit jaar een nieuwe tennisbaan op de markt gebracht die toepasselijk SmashCourt heet. Door de combinatie van kunstgras en een kera mische toplaag heeft de tennisbaan de eigenschappen van gravel, terwijl de bespeelbaarheid toeneemt.

Haskoning wil dynamische delta

Royal Haskoning heeft het idee ontwikkeld voor een dynamische rivierdelta’. Het Nijmeegse ingenieursbureau wil hiermee op de lange termijn meer ruimte voor de rivier creëren.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven