Nieuws

Tauw wil luchtzuiverend scherm snel testen

Gemeenten en rijksoverheid tonen grote belangstelling voor een scherm langs de weg dat misschien wel twintig procent van het fijn stof en NOx uit auto-uitlaten kan afvangen. Het scherm vormt een mogelijke oplossing voor de ‘hot spots’ in de drukke verkeerswegen: daar overstijgen de schadelijke uitlaatgassen de aangescherpte normen en mag er niet gebouwd worden.

Genetische doping langzaam dichterbij

Alle dopingschandalen ten spijt lijkt het uitgesloten dat renners in de huidige Tour de France al genetische doping gebruiken. De nieuwste vorm van prestatiebevorderende middelen blijft nog wel zo’n vijf jaar buiten de sportwereld. ‘We weten dat sporters wel eens rare dingen doen, maar zo gek is niemand.’

Nieuwheidsonderzoek in ere herstellen

Om het octrooisysteem toegankelijker te maken is in 1995 het zesjarig octrooi ingevoerd. Om het octrooisysteem mkb-vriendelijker te maken wordt het binnenkort weer afgeschaft. Volgt u het nog?

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven