Nieuws

Jonge ingenieurs bijeen in Twente

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni is het European Young Engineers Congres op de Universiteit Twente. Het programma bestaat uit lezingen (onder andere van Philips-ceo Kleisterlee en KiviNiria-president Dekker), workshops (met prikkelende namen als know thyself, managing money en flirting in business), excursies (naar onder meer Urenco en Thales), een wetenschapsquiz en natuurlijk een spetterend afsluitend feest. De organisatie is in handen van Young KiviNiria Students Twente, de studentenafdeling van ingenieursvereniging KiviNiria. Er worden tweehonderd bezoekers verwacht.

Voor de wetenschapsquiz, in dezelfde stijl als de VPRO-wetenschapsquiz, zoekt de organisatie nog goede vragen. Ze doet een beroep op ingenieurs om per email – wq@e-y-e.nl – vragen in te dienen. Het moeten meerkeuzevragen zijn van voldoende niveau, maar niet te vakspecifiek. Enkele vragen kunnen worden ondersteund met een proef.


www.e-y-e.nl


 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven