Nieuws

Kans op stage bij Renault F1

Erwin Boutsma |

Studenten van een hts of tu kunnen vanaf nu meedingen naar een stage van zes maanden bij het Formule 1 team van Renault. De wereldkampioen van vorig jaar in de meest prestigieuze klasse van de autosport heeft enkele plaatsen beschikbaar voor studenten met specialisaties in de natuurwetenschappen of technologie in hun laatste jaar, of pas afgestudeerden.

Geïnteresseerden moeten een ‘technologisch innovatief project’ indienen bij Altran, een technisch consultancy bedrijf dat de stage verzorgt en begeleidt. Het project moet een van de vele disciplines van de autosport omvatten, zoals aerodynamica, ontwerp, materiaaltechniek, power train of elektronicasystemen.

Meer informatie en de mogelijkheid je op te geven (tot 1 juni dit jaar) is te vinden op www.altran-academy.com

 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven