Nieuws

Keuzegids: Nanoscience RUG beste technische master

Dit jaar zijn opnieuw drie van de vijf bestbetaalde masters technische opleidingen.

Dit is te lezen in de Keuzegids masteropleidingen van 2018. De opleiding computer engineering, voorheen technische informatica, kent een gemiddeld salaris van afgestudeerden van € 3.630. Hierna volgen de opleidingen Embedded Systems met € 3.600 per maand en Offshore Engineering met € 3.320. Het grote geld is nog steeds gereserveerd voor tandartsen: zij verdienen gemiddeld € 5.360 per maand.

De verreweg best beoordeelde technische opleiding is Nanoscience aan de RUG: de master scoorde 102 punten, 6 punten meer dan vorig jaar. Daarna volgen de ‘topopleidingen’ Medical Engineering aan de TU/e met een score van 80 punten en de hbo-master Architectuur aan Maastricht Zuyd, die 76 punten kreeg.

Deel deze pagina

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een magazine, website en nieuwsbrief met alle relevante en interessante ontwikkelingen binnen het maritieme cluster. Met interviews, opmerkelijke reportages, portretten en columns.
Meer informatie over Maritiem Nederland

Damen

Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven