Nieuws

Maritime Career Expo al meer dan 300 bezoekers.

VNSI verzorgt seminar over innovatie.

Het loopt storm met de aanmeldingen voor de Maritime Career Expo op 7 juni a.s. op de TU in Delft. De maritieme carrière beurs voor hoger opgeleiden heeft 8 weken voor de beurs al meer dan 300 studenten en pas afgestudeerden geregistreerd. Diverse maritieme hoge scholen hebben hun medewerking toegezegd, zoals de opleiding tot Maritiem Officier en Havenlogistiek van het Maritiem Instituut De Ruyter uit Vlissingen, de Hogeschool voor de Zeevaart STC uit Rotterdam en Maritieme Techniek van In Holland Delft.

Het programma van de Maritime Career Expo wordt versterkt met een seminar van de Vereniging Nederlandse Scheepsbouw Industrie: The Power to Lead in Innovation. De bezoekers van de Maritime Career Expo hebben ook toegang tot het VNSI Seminar en vice versa.

Daarnaast hebben René Berkvens, CEO van Damen Shipyards Group en Edward Heerema, CEO van Allseas hun medewerking toegezegd aan Maritime Career Expo. Ze zullen praten over carrière maken in de maritieme cluster. Er komen dubbel presentaties van Subsea7 en Corus, en van Van Oord en IHC over samenwerking op technisch gebied in de maritieme cluster.

De grote beursvloer is inmiddels uitverkocht. Praktisch alle grote Nederlandse internationaal georiënteerde bedrijven hebben hun medewerking toegezegd aan de Maritime Career Expo. De belangstelling is erg groot. De bedrijven zijn zeer gemotiveerd om zich op 7 juni te presenteren aan jonge hoger opgeleide potentials in de maritieme cluster. Vanwege de grote belangstelling heeft de organisatie van de Maritieme Career Expo heeft besloten een kleine zijvleugel extra bij de beursvloer te betrekken.

Meer informatie over het programma klik hier.

Meer informatie over de exposanten klik hier.

Klik hier om je te registreren.

Deel deze pagina

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een magazine, website en nieuwsbrief met alle relevante en interessante ontwikkelingen binnen het maritieme cluster. Met interviews, opmerkelijke reportages, portretten en columns.
Meer informatie over Maritiem Nederland

Damen

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven