Nieuws
TechMed Centrum

Nieuwe directeur voor TechMed Centrum

Medische technologie Dr. Jouke Tamsma is benoemd tot medisch directeur van het Technisch Medisch Centrum (TechMed Centrum) van de Universiteit Twente.

Tamsma, tevens verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum als medisch specialist, startte zijn werkzaamheden op 15 augustus. Het TechMed Centrum verbindt ondernemers, studenten, onderzoekers en zorgdeskundigen met elkaar om innovatie in de gezondheidszorg door middel van gepersonaliseerde technologie te faciliteren.

De benoeming van Tamsma komt aan de vooravond van de opening van de nieuwe locatie van het TechMed Centrum, die plaats zal vinden op 29 november. De nieuwe directeur wil zich vastbijten in uitdagingen als oplopende personeelstekorten in de zorg, mensen die langer thuis blijven wonen en de oplopende kosten van het zorgstelsel.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven