Nieuws
Celeste Martens

NVDO kiest Maintenance Manager 2019

redactie |
Maintenance

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud heeft Celeste Martens, hoofd asset management bij CroonWolter & Dros Infra gekozen tot Maintenance Manager van het Jaar.

De 27-jarige Martens verdiende in het Coentunnel-project haar sporen door zogenoemde FMECA’s (Failure Mode Effect & Criticality Analysis) te maken en een systeem in te richten om het onderhoudsproces te ondersteunen. De jury was onder de indruk van haar aanpak om het onderhoud al mee te nemen in de tenderfase van een project en het asset managementteam daarbij te betrekken.

De NVDO riep haar uit tot winnaar vanwege haar beslissende betrokkenheid bij Opleidingen en Selectie, ‘maar ook vanwege het vermogen om vertrouwd te zijn met oudere assets met ouderen datasystemen en apparatuur en de enorm succesvolle vertaling van ‘Van Onderhoud naar Asset Management’, het doorvoeren van standaardisatie in onderhoudsmanagement en het vermogen tot verbeteren in systematiek, mensen en middelen.’

Komend jaar is Martens Boegbeeld van de Nederlandse Onderhoudsmarkt, die een omvang heeft van tussen de € 31 miljard en € 36 miljard, zo’n 4 à 5 % van het bbp.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven