Nieuws

Opmerkelijk: Lachen in de regen

Hilde de Laat |
Ontwerp & Kunst

De gemeente Eindhoven heeft sinds deze zomer een ‘curator smilefactor’, die een glimlach in de openbare ruimte moet brengen.

Mariëlle Coppes is voor één jaar aangesteld; zij en Eliska Slováková ontwierpen daartoe Regenkunstwerken: op een regenachtige dag komen die tevoorschijn op onder meer de stoep bij het station, het studentenhotel en bij de oude Heuvel-fontein. Leuzen die zichtbaar worden zijn onder andere ‘Pas op! Droge humor’ en ‘Niet zeiken, het zeikt al genoeg’. Een biologisch af­breekbare hydrofobe coating zorgt voor een kleurverschil, de stoep wordt donker door de regen en de tekst blijft licht.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven