Nieuws

Reconstructie Palmyra mogelijk

Er bestaat een levensechte replica van de triomfboog van Palmyra.

Het Oxford Institute for Digital Archeology heeft op basis van bestaande scans met 3d-modellering een marmeren kopie op ware grootte gemaakt van de door IS opgeblazen triomfboog van de Syrische ruïnestad Palmyra. De kopie stond onlangs tentoongesteld op Trafalgar Square in London.
Iconem stelt echter dat het ook mogelijk is met de originele stenen deze triomfboog te herbouwen. Het Franse bedrijf kon met behulp van een drone een 3d-scan maken van de overblijfselen van de oorspronkelijke boog. Na het simuleren van de explosie vonden archeologen van Iconem alle tweehonderd originele stenen terug.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven