Nieuws

RHDHV keurt ‘North Sea’ goed

Advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV heeft het prototype ‘North Sea’ van The Ocean Cleanup goedgekeurd in een quickscan Ecology en Ecotoxocologie.

Deze quickscan is verplicht gesteld door Rijkswaterstaat om een vergunning in het kader van de Waterwet aan te kunnen vragen. Zowel de effecten van de plaatsing op het zeeleven als de toxische effecten door het vrijkomen van stoffen zijn onderzocht. The Ocean Cleanup ontwikkelde een prototype om plastic uit de rivier te vissen met drijvende schermen, en wil dit drie tot twaalf maanden lang testen op 23 km voor de kust van Scheveningen.

Deel deze pagina

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een magazine, website en nieuwsbrief met alle relevante en interessante ontwikkelingen binnen het maritieme cluster. Met interviews, opmerkelijke reportages, portretten en columns.
Meer informatie over Maritiem Nederland

Damen

Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven