Nieuws

Rijkelijk kennisprogramma tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

Aqua Nederland |
Maintenance, Watermanagement

‘Kennis is kracht en dat geldt helemaal voor deze topsector. Al jaren zie je dat er kennissessies gehouden worden tijdens de beurzen, met de Nationale Watertechnologie Week van ENVAQUA, NWP en Water Alliance als vlaggenschip. 

Uit ons onderzoek blijkt dat de behoefte groot is van specifieke waterprofessionals om specialistische onderwerpen te behandelen. Daarom introduceren we dit jaar het Aqua Nederland & RioleringsVakdagen Theater met gerichte thema’s’, zegt Esther Rodenburg, organisator van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen.

 

Thema’s en eerste sprekers

Het Aqua Nederland Theater richt zich op de actuele thema’s die van belang zijn in afvalwater- en drinkwaterzuivering. Denk aan onderwerpen als Aquathermie (Hans van Arnhem) en slim onderhoud & assetmanagement (Lisette van Beusekom). Op woensdag 20 maart geven Waternet, Acquaint en Insituform een workshop over innovatief assetmanagement in complexe stedelijke omgeving. Deze dag heeft ook de Nationale Watertechnologie Week het thema ‘Technologie van de toekomst vergt geen onderhoud’.

 

Nieuw! Fitterijdemonstraties

Deze editie worden voor het eerst fitterijdemonstraties gegeven door de fitterijteams van Waternet en Waterbedrijf Groningen. De Commissie Fitterijwedstrijden (Koninklijk Nederlands Waternetwerk) geeft de teams extra trainingsmogelijkheden voor de tweejaarlijkse nationale kampioenschappen tijdens de Amsterdam International Water Week. Per beursdag worden er zes demonstraties gegeven.

 

Over Aqua Nederland Vakbeurs

Tijdens dé nationale waterbeurs van Nederland kunt u de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. Aqua Nederland Vakbeurs wordt wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Beide beurzen zijn op 19, 20 & 21 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem gratis te bezoeken bij voorregistratie.

 

Meer informatie: www.aqua-vakbeurs.nl en www.rioleringsvakdagen.nl

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven