Nieuws

Rotterdamse oefenfabriek

Begin september startte de nieuwe Rotterdamse RDM Training Plant ruim veertig veiligheidsopleidingen voor medewerkers uit het bedrijfsleven en mbo- of hbo-techniekstudenten.

Denk aan steigerbouw of onderhoud aan petrochemische installaties. Deze real-life oefen-chemiefabriek moet een nieuwe fase toevoegen tussen het leslokaal en de praktijk en leerlingen klaarstomen voor het werk in de Rotterdamse haven. Het project van € 4,5 miljoen is gerealiseerd door het rijk, de gemeente Rotterdam en het bedrijfsleven. Partners zijn onder andere VOMI, Haven­bedrijf Rotterdam, het regionale beroepsonderwijs en Deltalinqs.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven