Nieuws

Samenwerking Technisch Weekblad en Koninklijke NLIngenieurs

Redactie |
Ingenieursbureaus

Dit voorjaar zijn branchevereniging Koninklijke NLIngenieurs en TW (onderdeel van Vakbladen.com) een samenwerkingsverband gestart. Korting op abonnementen (via de ledenomgeving van Koninklijke NLingenieurs) en evenementen, samenwerking bij congressen en een overzichtelijke poster met de Top 50 Ingenieursbureaus van Nederland zijn de eerste resultaten van deze samenwerking.

Samen met Koninklijke NLIngenieurs heeft TW de grootste Ingenieursbureaus van Nederland in kaart gebracht en benaderd voor een enquête, op basis waarvan we de Top 50 Ingenieursbureaus hebben samengesteld. Gecombineerd met de Special Ingenieursbureaus van TW geeft dit een mooi overzicht van waar de Ingenieursbureaus in Nederland momenteel staan.

In de toekomst wordt de samenwerking verder uitgebreid en willen TW en Koninklijke NLIngenieurs gaan samenwerken bij het opzetten van evenementen. Nu al schakelt TW de professionele branchevereniging in bij het bepalen van thema's van TW evenementen en het invullen van het inhoudelijke programma. Ingenieurs waarvan de werkgever lid is van Koninklijke NLIngenieurs ontvangen bovendien korting op TW Events.

Dit najaar, 12 november, organiseert TW het evenement '3D print Conference'. Op dit congres, dat gehouden wordt bij 3D Makers Zone in Haarlem, gaan we in op 3D print technologie.  Deze  techniek  is volwassen geworden, en  is klaar voor industriële toepassingen. Op 19 november vind in Stadion de Galgenwaard in Utrecht het TW evenement 'Ingenieurs in Energietransitie' plaats, waar we in zullen gaan op de rol van Technici en Ingenieurs tijdens de energietransitie. 29 november organiseert Koninklijke NLingenieurs het congres ‘De Ingenieuze Stad’ rondom vraagstukken die spelen in stedelijke gebieden. Het congres vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven