Nieuws
slimme wc bril

Slimme toiletbril

Indra Waardenburg |
Gadgets

Naar het toilet gaan wordt een hele ervaring met de Slim TWO Smart Toilet Seat. Deze toiletbril is voorzien van allerlei functionaliteiten die een bezoek aan het kleine kamertje moeten veraangenamen. Zo warmt de wc-bril op zodra je gaat zitten. Daarnaast beschikt de toiletbril over een nachtlampje, zodat je nooit meer het licht aan hoeft te doen tijdens een nachtelijk toiletbezoek. 

Het hoofdonderdeel van de toiletbril is echter zijn bidetfunctie. Een roestvrijstalen spuitmond creëert warme waterstralen waarmee je achterste weer schoon wordt na elk toiletbezoek. De temperatuur is vrij instelbaar en de waterstralen hebben ook een turbo- en een massagestand. Middels de bijgeleverde afstandsbediening zijn alle functionaliteiten te bedienen. Naast het schoonspoelen van de gebruiker, kan de toiletbril ook het toilet zelf reinigen. 

Nederland moet nog even wachten op dit sanitair comfort: voorlopig is deze luxe toiletbril alleen verkrijgbaar in de VS en Canada voor omgerekend zo’n  160.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven