Nieuws

Stemming Prins Friso Ingenieursprijs geopend

Redactie |
Bouw & Civiele Techniek, Robotica & AI, Werktuigbouw

De stemming voor de jaarlijkse Prins Friso Ingenieursprijs is geopend. Tot en met zondag 17 maart kan op de site van ingenieursvereninging KIVI gestemd worden op één van de drie genomineerden. De prijs wordt op maandag 18 maart uitgereikt.

Maja Rudinac-Voorneveld (37) is als oprichter van Robot Care Systems genomineerd voor haar werk aan de servicerobot Lea (Lean Empowering Assistent) die kwetsbare mensen helpt met lopen. Almer van der Stoel (47), directeur van CRUX Engineering BV, heeft als geotechnicus grote verdiensten in het doorrekenen van penibele bouwsituaties. Eelco Osse (44), directeur van Osse Equipment Manufacturing Group, richt zich op innovatieve machines voor een duurzame samenleving.

Vorig jaar won Nima Toulou (TU Delft) de prijs voor zijn werk aan oscillatoren en batterijloze chips. KIVI kent de Prins Friso Ingenieursprijs jaarlijks toe aan de ingenieur die zich onderscheidt in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap, aldus de beroepsvereniging.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven