Nieuws

Studenten bouwen exoskelet

Hilde de Laat |
Onderzoek & R&D, Ontwerp & Kunst

Studenten van het project MARCH van de TU Delft presenteerden eind augustus hun exoskelet en claimen daarmee het eerste team in Nederland te zijn met een werkend product.

Het skelet is bedoeld om patiënten met een dwarslaesie opnieuw te laten lopen. Het team bestaande uit 31 studenten is een jaar bezig geweest met het ontwerp en de bouw. Begin oktober willen ze meedoen aan de Cybathlon Experience, een wedstrijd voor bionische para-atleten. Daarvoor gaat dwarslaesiepatiënt Ruben de Sain vanaf nu intensief trainen op onder meer opstaan uit een stoel en over lage obstakels stappen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven