Nieuws

Tip: Het vernieuwde Naturalis is open

Dorine Schenk |
Tips

Het Naturalis Biodiversity Center in Leiden is weer open. Zowel het gebouw als de collectie heeft een opfrisbeurt gekregen.

De museumzalen van het oude gebouw zijn nu depots. Daarnaast is een publieksruimte gelegd met een lichte hal die warm kleurt dankzij de houten structuren. De muren zijn bekleed met natuursteen dat onderbroken wordt door witte stroken met een organisch patroon. De nieuwe collectie is schaarser maar juist daardoor komen de tentoongestelde planten en opgezette dieren beter tot hun recht. Ook zijn er minder informatiebordjes. Het museum is een beleving geworden. Er zijn toelichtende filmpjes en als je met een ‘verrekijker’ naar oerdieren op een maquette kijkt, zie je ze bewegen.  

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven