Nieuws
Japanse vlag

TNO opent kantoor in Japan

Het onafhankelijke onderzoeksinstituut TNO heeft in Japan een nieuwe vestiging geopend.

TNO nam deze beslissing naar aanleiding van de toename van strategische samenwerkingsprogramma’s met lokale klanten en onderzoekspartners in Japan, zo laat het onderzoeksinstituut weten. De nieuwe vestiging draagt de naam TNO Japan Co. Ltd. en is gevestigd in Yokohama.

Daan de Cloe, de officiële vertegenwoordiger van TNO Japan Co. Ltd., wees op de geschiedenis die beide landen delen: ‘De handel tussen Japan en Nederland gaat meer dan vierhonderd jaar terug. We blijven deuren openen voor Nederlandse leveranciers van innovatieve producten en diensten om bij te dragen aan de Japanse economie. Om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, passen we de nieuwste hoogwaardige technologieën toe op nieuwe producten, in nauwe samenwerking met onze Japanse partners.’ De samenwerking tussen TNO en Japan is aanmerkelijk korter dan vier eeuwen, namelijk ruim tien jaar.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven