Nieuws

Toekomstige energiebronnen

redactie |
Arbeidsmarkt & Onderwijs, Energie

Op dinsdag 24 april organiseert de studievereniging Jan Pieter Minckelers (Japie) van de TU Eindhoven een symposium over toekomstige energiebronnen en energiedragers. Kees van der Klein, adjunct-directeur van ECN spreekt in het algemeen over de wegen naar een duurzame energievoorziening. Daarnaast gaat het onder andere over het opzetten van een hightech start-up, waterstof als transportmiddel voor energie en de productie van deze energiedrager.

Tot de sprekers van de dag behoren Gosse Boxhoorn (Solland Solar Energy), Gert Jan Kramer (TU/e en Shell), Frank de Bruijn (ECN) en Dick Oomen (ExxonMobil).

Het symposium, getiteld ‘Fuel the Future’, is voor iedereen gratis toegankelijk. Het is de eerste zogenaamde Super TU/esday in 2007 aan de TU Eindhoven. De universiteit organiseert de super TU/esdays om onderzoek voor een breed publiek te presenteren.


www.fuelthefuture.nl


 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven