Nieuws

TU Delft brengt quantumtijdschrift

Dorine Schenk |
Tips, Wiskunde & Fysica

Quantummechanica is niet langer enkel voor theoretici. Aan de TU Delft wordt gewerkt aan technologieën die gebruik maken van quantumeigenschappen.

In een eenmalig tijdschrift toont TU Delft Quantum Vision in 60 pagina’s verschillende toepassingen. De focus ligt op het quantuminternet, een netwerk dat dankzij quantumeigenschappen intrinsiek veilig is. Ongemerkt een quantumverbinding afluisteren is volgens de natuurwetten onmogelijk. Deze technologie is een stuk dichterbij dan bijvoorbeeld quantumcomputers. In 2020 moeten Delft, Den Haag, Leiden en Amsterdam onderling verbonden zijn via een quantumnetwerk.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven