Nieuws

Tweede Kamer steunt Hyperloop

De Tweede Kamer nam op 5 december een motie aan die de regering verzoekt om financiering voor de Hyperloop te onderzoeken.

Daarmee wil zij dat Nederland koploper blijft in de ontwikkeling van dit razendsnelle vervoersysteem in vacuümbuizen, dat snelheden tot 1.200 km/h moet halen.

Het Delftse bedrijf Hardt Hyperloop wil een 5 km lang testtraject aanleggen in Lelystad voor € 120 miljoen, en wordt daarin ondersteund door BAM, NS, de TU Delft en UNIIQ. TNO was eerder al positief over het plan in een haalbaarheidsstudie dat het uitvoerde in opdracht van voormalig minister Schultz van Haegen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven