Nieuws

Vallende hulpgoederen

De tu’s van Eindhoven, Delft en Twente helpen de organisatie Wings for Aid met het ontwikkelen van een onbemand vliegtuig dat in rampgebieden hulpgoederen kan afleveren op de meest onbegaanbare plekken.

Delft ontwerpt het vliegtuig, Twente organiseert de logistiek van de operaties en Eindhoven ontwikkelt de doos die gedropt wordt. Een team van acht werktuigbouwstudenten staat in Eindhoven aan het roer; zij moeten een doos ontwikkelen die sterk genoeg is om vanaf 15 m hoogte bij een snelheid van 85 km/h uit het vliegtuig te vallen. Daarbij letten zij op vorm, valgedrag en milieu-schade. Eind december leveren de studenten hun eerste concept in.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven