Nieuws

Waar werken biomedisch technologen?

Binnenkort studeren jaarlijks meer dan honderd masterstudenten (MSc, ir) Biomedical Engineering af aan de TU/e, TUD, UT en RUG. Daarnaast kent het hbo een aantal verwante studies. Afstudeerders zullen waarschijnlijk werk vinden bij bedrijven, zorgverzekeraars en instellingen in de gezondheidszorg.

De afdeling Biomedische Technologie van KiviNiria wil deze studenten tijdens de studiemiddag ‘Arbeidsmarkt voor BMT’, op 21 maart in het KiviNiria-gebouw in Den Haag, meer zicht geven op hun arbeidsmarkt en bedrijven informeren over hun kwaliteiten.

Twee inmiddels werkzame afgestudeerde medisch ingenieurs – Charlotte Lommen, van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven, en Tristan Slots van Pie Medical Imaging in Maastricht – melden tijdens het symposium hun ervaringen. Vertegenwoordigers van onder meer Philips Medical Systems, Nucletron, Medtronic, Organon, enkele ziekenhuizen (UMC Utrecht, Anthonius in Nieuwegein) en van het ministerie van VWS houden presentaties tijdens parallelsessies. Verder zijn er bedrijvenstands.


Aanmelding via www.kiviniria.nl


 

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu 2 gratis proefnummers TW