Nieuws

Waar werken biomedisch technologen?

Binnenkort studeren jaarlijks meer dan honderd masterstudenten (MSc, ir) Biomedical Engineering af aan de TU/e, TUD, UT en RUG. Daarnaast kent het hbo een aantal verwante studies. Afstudeerders zullen waarschijnlijk werk vinden bij bedrijven, zorgverzekeraars en instellingen in de gezondheidszorg.

De afdeling Biomedische Technologie van KiviNiria wil deze studenten tijdens de studiemiddag ‘Arbeidsmarkt voor BMT’, op 21 maart in het KiviNiria-gebouw in Den Haag, meer zicht geven op hun arbeidsmarkt en bedrijven informeren over hun kwaliteiten.

Twee inmiddels werkzame afgestudeerde medisch ingenieurs – Charlotte Lommen, van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven, en Tristan Slots van Pie Medical Imaging in Maastricht – melden tijdens het symposium hun ervaringen. Vertegenwoordigers van onder meer Philips Medical Systems, Nucletron, Medtronic, Organon, enkele ziekenhuizen (UMC Utrecht, Anthonius in Nieuwegein) en van het ministerie van VWS houden presentaties tijdens parallelsessies. Verder zijn er bedrijvenstands.


Aanmelding via www.kiviniria.nl


 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven