Nieuws
Ingenieurs in Energietransitie

Website 'Ingenieurs in Energietransitie' live

Het programma van Ingenieurs in Energietransitie krijgt steeds meer vorm en onlangs is ook de website van het door TW georganiseerde event gelanceerd.

Eerder al werd bekend dat Ad van Wijk (hoogleraar duurzame technologie aan de TU Delft), René Peters (directeur gastechnologie TNO) en Martien Visser (Gasunie/Hanzehogeschool Groningen) op het event zullen spreken en onlangs heeft Frank Wiersma (Electricity Market Developer TenneT) zich hierbij gevoegd.

Op de website van Ingenieurs in Energietransitie is het programma van het event, dat op 29 november plaatsvindt in Madurodam (Den Haag), te vinden. Ad van Wijk (TU Delft) is de keynote speaker. Hij zal het onder meer hebben over het gebruik van waterstof als energiedrager. René Peters (TNO) ziet mogelijkheden om de energie van de offshore windparken op te slaan in de vorm van gas. Frank Wiersma (TenneT) zal het hebben over de rol van de elektriciteitsmarkt in de energietransitie. De rol van deze markt wordt door de toenemende hoeveelheid variabele duurzaam opgewekte energie alleen maar belangrijker. Martien Visser (Gasunie, Hanzehogeschool Groningen) gaat het hebben over de energietransitie in internationaal perspectief. Nederland is niet het enige land dat zijn energieboekje op orde moet krijgen. Maar in plaats van dat ieder land zijn eigen ding doet, kunnen we elkaar wellicht ook helpen.

Meer informatie over het event vindt u op de website, waar u zich ook aan kunt melden om Ingenieurs in Energietransitie bij te wonen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 24 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven