Nieuws

‘Mars-kolonisatie door vrouwen’

Bevroren menselijk sperma blijkt in gewichtloze testomstandigheden even goed bewaard te blijven als op aarde. Dat blijkt uit onderzoek door Montserrat Boada van het universitaire ziekenhuis Dexeus in Barcelona.

De gewichtloze sperma-samples bleken na screening op concentratie, motiliteit en DNA-fragmentatie in even goede conditie als aardse samples. Volgens de Britse astronaute Helen Sharman zou NASA aanbevelen om teams in de ruimtevaart uit slechts één gender samen te stellen om conflicten te voorkomen. De ontdekking opent de deur naar een buitenaardse menselijke spermabank en zou het ooit mogelijk maken om met een volledig vrouwelijke crew op Mars te reproduceren.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven