Benno Boeters

Benno Boeters

Benno Boeters is freelance redacteur van TW.

Afgestudeerd als historicus belandde Benno Boeters in 1988 bij de redactie van Delta, het weekblad van de TU Delft. Als alfa vond hij het boeiend de ingenieurs en techniekwetenschappers uit te horen over hun projecten. En ook later, na de overstap naar TW (in 1995), zag/ziet hij de functie van journalistieke ‘vertaler’ van technisch nieuws en ingenieursonderzoek, als een mooi vak. Geboren en getogen aan de kust, verdiept hij zich graag in waterbouwkundige onderwerpen.

Door Benno Boeters

Het nieuwe aanbesteden Premium

© Rijksoverheid

19 februari was een spannende dag voor de twee bouwconsortia die zich hadden ingeschreven voor het Zuidasdokproject, de ondertunneling van de A10 en metro- en spoorlijnen, in het zuidoostelijk deel van de ring rond Amsterdam. Een opdracht van bijna € 1 miljard, goed voor tien jaar werk.

Een zekere levering Premium

© TenneT

Vorige week bracht TenneT het tweede deel van een 22 km lange ondergrondse hoogspanningskabel tussen de Rotterdamse Marconistraat en Krimpen aan den IJssel onder spanning.

Deel deze pagina
Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven