Benno Boeters

Benno Boeters

Benno Boeters is freelance redacteur van TW.

Afgestudeerd als historicus belandde Benno Boeters in 1988 bij de redactie van Delta, het weekblad van de TU Delft. Als alfa vond hij het boeiend de ingenieurs en techniekwetenschappers uit te horen over hun projecten. En ook later, na de overstap naar TW (in 1995), zag/ziet hij de functie van journalistieke ‘vertaler’ van technisch nieuws en ingenieursonderzoek, als een mooi vak. Geboren en getogen aan de kust, verdiept hij zich graag in waterbouwkundige onderwerpen.

Door Benno Boeters

FHI wil technologen die technici kunnen vervangen

De Federatie van Technologiebranches FHI wil het tekort aan hoogopgeleide technici hoger op de agenda van zowel de eigen leden als die van het kabinet. Tijdens het federatiecongres van 21 november draaide alles om de stelling: ‘Geen kenniseconomie zonder technologen’.

Sluiscomplexen toe aan grote renovatie

Homij Technische Installaties gaat de sluiscomplexen van het Haringvliet en het Volkerak renoveren. Met de modernisering van de bediening en besturing, de energiesystemen en vervanging van mechanische onderdelen is meer dan zestig miljoen euro gemoeid.

Deel deze pagina
Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven