Benno Boeters

Benno Boeters

Benno Boeters is freelance redacteur van TW.

Afgestudeerd als historicus belandde Benno Boeters in 1988 bij de redactie van Delta, het weekblad van de TU Delft. Als alfa vond hij het boeiend de ingenieurs en techniekwetenschappers uit te horen over hun projecten. En ook later, na de overstap naar TW (in 1995), zag/ziet hij de functie van journalistieke ‘vertaler’ van technisch nieuws en ingenieursonderzoek, als een mooi vak. Geboren en getogen aan de kust, verdiept hij zich graag in waterbouwkundige onderwerpen.

Door Benno Boeters

Besparing is business

Vroeger vonden we het milieuprietpraat, nu hoor ik toch wel harde feiten’, klonk het afgelopen maandag in de wandelgangen van het Energy Efficiency Congres in Amsterdam. Organisator was GTI/Suez. Energiebesparing is keiharde business geworden.

‘Brandhout’ bij ‘loontje’ Balkenende

Nadat Gert-Jan Kramer, voorzitter van de raad van toezicht van de TU Delft, zich al eerder had uitgesproken over het salaris van de toekomstige collegevoorzitter van die universiteit, scharen nu ook anderen zich achter hem.

Imagocampagne flopt, ketenaanpak werkt

Nu de belangstelling voor techniekopleidingen op alle niveaus toeneemt, stapt ir. Henk van Terwisga op als programmaregisseur arbeidsmarkt bij Platform Bèta Techniek. Een terugblik op het begin van succes.

Deel deze pagina
Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven