Hilde de Laat

Hilde de Laat

Hilde de Laat MSc is vak- en webredacteur bij TW. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de social media activiteiten.

Hilde is in maart 2016 afgestudeerd als bioloog aan Wageningen University en daarna meteen aan de slag gegaan bij TW. Tijdens haar minor wetenschapscommunicatie aan Leiden Universiteit mocht ze mee met de Grootste Nederlandse Poolexpeditie van SEES. Daar is haar passie voor het schrijven ontkiemd. Hilde organiseert naast haar baan op freelance basis wetenschappelijke events. In de avonduren is ze vrijwilliger voor TEDxEde en Future For Nature.

  hildedelaat@tw.nl

  @Hilde_deLaat

  Hilde de Laat

Door Hilde de Laat

App bestrijdt stress

TNO ontwikkelt samen met het Amsterdamse bedrijf The Performance Experts de app StressCoach, die burn-outs moet voorkomen.

Wetenschapsprogramma gaat open source

Prof.dr. Robbert Dijkgraaf presenteert voor de VPRO een nieuw wetenschapsprogramma: The Mind of the Universe. In deze tiendelige serie vraagt hij zich af hoe onze wetenschappelijke kennis toeneemt en zich verspreidt, en wat de wetenschap van vandaag kan betekenen voor de wereld van morgen.

Gadget: Drummen zonder drumstel

Het bedrijf Drumistic probeert via Kickstarter drumsticksensoren op de markt te zetten. Deze sensoren schuif je over je eigen drumstick, waardoor het mogelijk is om zonder drumstel te drummen.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven