Romy Stijsiger

Romy Stijsiger is voormalig stagiaire bij de redactie van TW.

Afgestudeerd met de bachelor Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam waar zij een passie voor duurzaamheid kreeg. Momenteel is zij student International Land and Watermanagement aan Wageningen University en stagiaire bij de TW-redactie. De stage combineert zij met onderzoek aan de universiteit over het biologisch afbreken van plastic met larven.

Door Romy Stijsiger

McLaren-bolides kijken

Vanaf 7 juli t/m 27 augustus is in het Louwman Museum te Den Haag de tentoonstelling McLaren te zien, welke gaat over het roemruchte automerk dat zich in de racewereld meerdere keren bewees met maar liefst 182 Grand Prix-overwinningen en twintig wereldkampioenschappen.

Goedkope ar-bril

Aryzon, een start-up van enkele Twentse studenten, komt met een gelijknamige, zeer betaalbare augmented reality (ar)-bril op de markt.

Wetenschap over superhelden Premium

De TU Delft bestaat 175 jaar, wat de aanleiding is voor 175 dagen aan festiviteiten op de campus en in de stad. Niet alleen een gelegenheid om terug te blikken, maar ook om juist vooruit te kijken naar de nieuwste innovaties en technologische vorderingen.

Woningen op gelijkstroom

In de Eindhovense wijk Strijp-S werken Volkerwessels iCity en Bouwinvest Residential Fund aan de bouw van veertien intelligente en energieneutrale woningen.

Deel deze pagina
Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven