Vivianne Bendermacher

Vivianne Bendermacher is columnist van TW.

Oud-hoofdredacteur van KIJK (en VIVA) Vivianne Bendermacher zet zich met haar bedrijf Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie.

Door Vivianne Bendermacher

Mijn eigen KITT Premium

Soms doe ik het erom. Als mijn telefoon gaat en ik die zonder moeite zou kunnen opnemen – omdat ik hem notabene in mijn hand heb – kies ik er toch voor op te nemen met mijn Apple Watch.

Robots op de vlucht Premium

Vivianne Bendermacher

‘Robot ontsnapt uit Russisch lab!’ Menig techsite bracht met die schreeuwerige kop het ietwat ‘teleurstellende’ nieuws erachter.

Slim flosdraad en wifi-lampen Premium

We kennen het allemaal: je bent vergeten je tanden te flossen. Dat is namelijk ook best een uitdaging, elke dag eraan denken dat je je tanden moet flossen. Eigenlijk zou je mondhygiënist dagelijks in je badkamer moeten staan om je daar even aan te helpen herinneren. Of nee, nog beter… je te stimuleren méér te flossen.

Anoniem rebelleren Premium

Toen ik een jaar of tien was, had ik op het kippeneindje van mijn basisschool naar huis te kampen met een stalker avant la lettre.

Wij, robots Premium

Steeds vaker hoor je paniekvogels roepen: ‘de robots komen eraan en ze gaan al onze banen stelen’.

Glazen plafonds en trappen

Het glazen plafond. Oh oh, de ironie. Met zulke termen smoor je elke vrouwelijke ambitie voor leiderschap subiet in de kiem, betoogt Vivianne Bendermacher.

Deel deze pagina
Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven