Partner content

Informatie van onze partners en adverteerders.

Rijkswaterstaat van start met grootste onderhoudsopgave ooit

© Tom Borsboom

Rijkswaterstaat bevindt zich aan de vooravond van een enorme onderhoudsopgave. Het komende decennium moet de infrastructuurbeheerder tientallen bruggen, sluizen, viaducten en tunnels uitgebreid renoveren en toekomstbestendig maken. Hieronder bevinden zich ook grote werken zoals de Oosterscheldekering en Van Brienenoordbrug. Rijkswaterstaat zal voor deze gigantische klus 125 fte aan mankracht gaan werven.

Slanke brug zit propvol innovaties

© Dura Vermeer

Normaal is de Boekeloseweg in Hengelo een drukke weg, de verbinding tussen het centrum en de A35. Nu staan er omleidingsborden en stopborden, want bouwbedrijf Dura Vermeer is bezig een nieuwe brug over het Twentekanaal neer te leggen. ‘Deze brug had niemand verwacht.’ Daarmee krijgt Hengelo een nieuwe ‘poort’ als toegang tot het centrum van Hengelo.

Organisatieontwikkeling CLAFIS biedt civiele carrièrekansen

Johan Mulder CLAFIS

© CLAFIS

De civiele sector is flink in beweging. De vraag naar civiele technici zal de komende vijf jaar flink toenemen is de verwachting. Dit biedt kansen voor een bedrijf als CLAFIS Ingenieus dat continu in ontwikkeling is. Met een omzet van € 31,5 miljoen staat het ingenieursbureau inmiddels op de 17e plaats in de door het Technisch Weekblad opgestelde Top 50 Nederlandse ingenieursbureaus. De dynamiek die de organisatie typeert, biedt technici interessante carrièremogelijkheden.

EcoStruxure maakt Internet of Things slimmer

Bedrijven die optimaal gebruik willen maken van Internet of Things-technologie moeten zorgen dat ze overzicht houden over de vloed aan informatie. Een intelligent platform kan daarbij helpen, meent Schneider Electric.

Deel deze pagina
Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Naar boven