Partner content

Informatie van onze partners en adverteerders.

Damen blijft investeren in talent

Damen blijft bewust investeren in het aantrekken en ontwikkelen van personeel. De scheepsbouwer boort nieuwe markten, zoals die van cruiseschepen aan en zet steeds meer in op innovatie. Ook talentenwerving heeft een belangrijke plek ingenomen.

Ierse datacenter-specialisten weten Nederland te vinden

Rijdend over de A10 ziet de skyline van Amsterdam er sinds kort anders uit. Een gebouw zonder ramen torent boven de bomen uit. Vanwege de gunstige ligging in Europa heeft Nederland momenteel de snelst groeiende datacentermarkt ter wereld. Wat voor invloed hebben ze op de urbanisatie?

Stedin werkt mee aan grootschalige energietransitie

© Wilmar Dik

De transitie naar duurzame energie zit momenteel in een versnelling. We willen in 2050 van aardgas af, het opwekken en delen van duurzame energie neemt toe en de elektrische auto timmert flink aan de weg. Om overbelasting op het elektriciteits­netwerk te voor­komen, staat netbeheerder Stedin aan de vooravond van een grote omschakeling in denk- en werkwijze.

Deel deze pagina
Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Naar boven