Partner content

Informatie van onze partners en adverteerders.

Damens superjacht voldoet aan Polar Code

© Damen

Een superjacht met lengte 65, 90 of 100 m, dat in extreme weersomstandigheden torenhoge golven trotseert, pakijs breekt, voldoende voorraad herbergt om veertig dagen door te komen en evengoed een laag brandstofverbruik met weinig emissies heeft. En verschillende observatiepunten die fenomenaal zicht bieden op ongerept natuurschoon. SeaXplorer is de naam.

Alliander zet in op innovatief ingenieurswerk

© Alliander

Sinds overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar afspraken dat Nederland in het jaar 2020 voor veertien procent op duurzame energie moet draaien, is duidelijk dat de energiesector spannende jaren tegemoet gaat. Er is heel veel werk aan de winkel, dat ook een beroep doet op de innovatieve denkkracht van ingenieurs, of die nu op mbo-, hbo- of universitair niveau zijn opgeleid.

InnovatiekrachtNL: Technology for life

© TMC

Technische innovaties kunnen het leven van mensen verbeteren. Dat onderstreepten team manager Donald Dingemanse van Project MARCH, universitair hoofddocent Johan Hoorn van ROBOpop en oprichter Gerard de Nooy van Ongehinderd tijdens ‘InnovatiekrachtNL’, eind oktober in museum Corpus. Organisator TMC: ‘Technici focussen vaak sterk op hun eigen taak. InnovatiekrachtNL laat het hele plaatje zien: de techniek én de impact daarvan op het dagelijks leven. Technology for life.’

Recruitment is pure marketing

continu

Een goede vriend vroeg me laatst of ik het niet jammer vind dat ik nooit iets met mijn marketingopleiding ben gaan doen. Blijkbaar had hij niet helemaal door dat ik binnen mijn huidige functie in de arbeidsbemiddeling juist 24/7 met marketing bezig ben.

Deel deze pagina
Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Naar boven