Partner content | Technisch Weekblad

Partnercontent

Technici hebben touwtjes zelf in handen; toch vaak mismatch

vrijdag 8 juli 2016

Roel Ruijs, Business Unit Manager Industrie en Installatietechniek bij Continu, helpt werktuigbouwkundigen, elektrotechnici en installatietechnici al zes jaar aan hun droombaan. Dit kan zowel een eerste baan zijn, als een tweede, een derde of zelfs een tiende carrièrestap. De kandidaten binnen de technische markt hebben volgens hem de touwtjes zelf in handen.

Van nieuwe treinen de beste treinen maken

woensdag 22 juni 2016

Techniek is al 175 jaar lang dé basis van het succes van NS. Het zorgt ervoor dat de treinen rijden, maar ook dat deze veilig, comfortabel en duurzaam zijn. Zo komt er op het gebied van techniek veel kijken. Zo ook het verwerven van nieuw materieel.

Bij TMC is personeel in loondienst én ondernemer

vrijdag 10 juni 2016

TMC is het grootste bedrijf in Nederland dat professionals in onder meer engineering, research en development verhuurt aan bedrijven als Shell, Unilever en DSM. Nick Etman kwam via TMC als industrial engineer bij ThyssenKrupp Accessibility terecht.

Big Data voorkomt grote uitval voor NS

woensdag 8 juni 2016

Techniek is al 175 jaar lang dé basis van het succes van NS. Het zorgt ervoor dat de treinen rijden, maar ook dat deze veilig, comfortabel en duurzaam zijn. De technici van NS werken aan en met innovatieve technieken, en interessante en complexe projecten.

Nieuwe toekomst voor oude treinen

donderdag 26 mei 2016

NS gaat in samenwerking met een consortium van Bombardier en Siemens 131 rijtuigen van het type Sprinter moderniseren. NS zoekt technische professionals die kunnen helpen om deze omvangrijke operatie in goede banen te leiden.

Rijkswaterstaat zoekt de grenzen van techniek op

maandag 23 mei 2016

Op Sinterklaasavond 2012 ramde een containerschip de Baltic Ace, waarna deze zonk en 1.417 Mitsubishi-pickups meenam naar de bodem van de Noordzee. Rijkswaterstaat moest het schip uit de vaargeul naar de Rotterdamse haven halen. Een enorme klus, vertelt Pieter Dijkstra.

NLR: Innovatief, praktisch, betrokken

woensdag 16 december 2015

Bij het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum NLR werken 650 mensen aan de toekomst van de civiele en de militaire vliegtuigsector. ‘Onze core business is het beantwoorden van vragen van overheid en bedrijfsleven, zowel van het MKB als de vliegtuigindustrie’, zegt Frank Vos, communicatieadviseur. ‘De wetenschap dat wat je hier ontwikkelt ook daadwerkelijk gaat worden gebruikt, maakt werken hier zo leuk.’

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Vision_Robotics_logo

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!