Partner content | Technisch Weekblad

Partnercontent

Shell maakt sprong in smeermiddelen

vrijdag 20 januari 2017

‘Tien jaar hebben we eraan gewerkt’, vertelt Jörg Spanke over Shells hydrauliek-oliën Tellus S2 MX en S2 VX, die als eerste smeermiddelen voor de industrie voldoen aan de jongste industriële standaarden. Jörg Spanke is als technisch manager bij Shell Lubricants in Noord-West Europa verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de oliën. ‘Het resultaat is er dan ook naar.’

Continuïteit boven winst

vrijdag 23 december 2016

Bij advies- en ingenieursbureau Movares staan zowel technische als sociale innovatie hoog op de agenda. De koppeling tussen deze twee begrippen vormt het uitgangspunt voor de ontwikkeling en toekomstvisie van het bedrijf.

Talent krijgt veel ruimte bij Seaway

vrijdag 23 december 2016

Gemiddeld zijn er ongeveer vijf afstudeerders tegelijk aan de slag bij Seaway Heavy Lifting. Vaak werken ze aan onderwerpen die essentieel zijn voor de toekomst, maar die in de hectiek blijven liggen.

Octrooibureau Arnold + Siedsma beschermt innovaties

vrijdag 16 december 2016

Iets uitvinden is één, de uitvinding beschermen met een octrooi is twee. Dat doet merken- en octrooibureau Arnold + Siedsma. Het bedrijf is gespecialiseerd in de juridische bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Dat loopt van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten.

Damens superjacht voldoet aan Polar Code

vrijdag 18 november 2016

Een superjacht met lengte 65, 90 of 100 m, dat in extreme weersomstandigheden torenhoge golven trotseert, pakijs breekt, voldoende voorraad herbergt om veertig dagen door te komen en evengoed een laag brandstofverbruik met weinig emissies heeft. En verschillende observatiepunten die fenomenaal zicht bieden op ongerept natuurschoon. SeaXplorer is de naam.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Vision_Robotics_logo

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!