Partner content | Technisch Weekblad

Partnercontent

Alliander zet in op innovatief ingenieurswerk

vrijdag 18 november 2016

Sinds overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar afspraken dat Nederland in het jaar 2020 voor veertien procent op duurzame energie moet draaien, is duidelijk dat de energiesector spannende jaren tegemoet gaat. Er is heel veel werk aan de winkel, dat ook een beroep doet op de innovatieve denkkracht van ingenieurs, of die nu op mbo-, hbo- of universitair niveau zijn opgeleid.

InnovatiekrachtNL: Technology for life

vrijdag 18 november 2016

Technische innovaties kunnen het leven van mensen verbeteren. Dat onderstreepten team manager Donald Dingemanse van Project MARCH, universitair hoofddocent Johan Hoorn van ROBOpop en oprichter Gerard de Nooy van Ongehinderd tijdens ‘InnovatiekrachtNL’, eind oktober in museum Corpus. Organisator TMC: ‘Technici focussen vaak sterk op hun eigen taak. InnovatiekrachtNL laat het hele plaatje zien: de techniek én de impact daarvan op het dagelijks leven. Technology for life.’

Recruitment is pure marketing

vrijdag 28 oktober 2016

Een goede vriend vroeg me laatst of ik het niet jammer vind dat ik nooit iets met mijn marketingopleiding ben gaan doen. Blijkbaar had hij niet helemaal door dat ik binnen mijn huidige functie in de arbeidsbemiddeling juist 24/7 met marketing bezig ben.

Technici hebben touwtjes zelf in handen; toch vaak mismatch

vrijdag 8 juli 2016

Roel Ruijs, Business Unit Manager Industrie en Installatietechniek bij Continu, helpt werktuigbouwkundigen, elektrotechnici en installatietechnici al zes jaar aan hun droombaan. Dit kan zowel een eerste baan zijn, als een tweede, een derde of zelfs een tiende carrièrestap. De kandidaten binnen de technische markt hebben volgens hem de touwtjes zelf in handen.

Van nieuwe treinen de beste treinen maken

woensdag 22 juni 2016

Techniek is al 175 jaar lang dé basis van het succes van NS. Het zorgt ervoor dat de treinen rijden, maar ook dat deze veilig, comfortabel en duurzaam zijn. Zo komt er op het gebied van techniek veel kijken. Zo ook het verwerven van nieuw materieel.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Vision_Robotics_logo

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!